View of Suydersee / LEVS Architecten

first_img 2008 Projects Housing CopyAbout this officeLEVS architectenOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingHousingThe NetherlandsPublished on November 04, 2011Cite: “View of Suydersee / LEVS Architecten” 04 Nov 2011. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogShowerhansgroheShowers – RainfinityVinyl Walls3MArchitectural Finishes DI-NOC in Ned Ludd Public HousePartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsBedroom furnitureFlexformMirror – EgonWaterproofing/SealantsEffisusPre-Fab System – Ecofacade Pre-fab TrueSealConcreteKrytonConcrete Hardening – Hard-CemSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXRoller Shades – Arion Large SizedWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberTiles / Mosaic / GresiteTerrealSunscreen – Terracotta BaguettesWoodHESS TIMBERTimber – GLT BauBucheLightingLumenpulseLED Projector Lumenbeam GrandeMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Suydersee公寓楼 / LEVS Architecten是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Save this picture!© Gerard van Beek+ 9 Share Area:  5800 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/181404/view-of-suydersee-levs-architecten Clipboard “COPY” Year:  ArchDaily View of Suydersee / LEVS ArchitectenSave this projectSaveView of Suydersee / LEVS Architecten CopyHousing•The Netherlands View of Suydersee / LEVS Architecten Photographs:  Gerard van BeekText description provided by the architects. View of Suydersee is in a unique location, bordering the Markermeer. The view of the endless water plays an important role for all 26 private properties. The promenade side of the building consists of large glass bay windows with entrances and the stairwells in between. On the side that faces the land, the sun side, all apartments have a spacious balcony. The standard program for each apartment includes a bathroom, kitchen, and a toilet. The rest is free space and can be designed freely. This gives residents optimal freedom of choice. Save this picture!© Gerard van BeekThe apartment building forms the end of two rows of existing buildings that taper towards each other. On the land side the tower marks the conjunction of the two urban development lines. The tower apartments have a large roof garden with views of the Markermeer. By the clever design the building blends perfectly with the existing urban planning but at the same time it is a striking beacon on the dike. Due to the differences in height between the land side and the promenade it is was possible to create a garage below dike level. Text provided by LEVS ArchitectenSave this picture!© Gerard van BeekProject gallerySee allShow lessHotel Liesma Proposal / Nobutaka Ashihara ArchitectArticlesThe Campaign for Safe Buildings SymposiumArticlesProject locationAddress:Lelystad, The NetherlandsLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/181404/view-of-suydersee-levs-architecten Clipboard Architects: LEVS architecten Area Area of this architecture project The Netherlandslast_img

Posts Tagged with…

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *